Licht staat verbonden aan de totale beleving van uw klanten en helpt om optimaal te genieten.

Robuust met functie

Robuuste slagvaste armaturen met een hoge lichtopbrengst vormen een sterke basis voor uw bedrijfshal. Hierdoor ontstaat er een veilige werkomgeving met hoge productiviteit en besparingen. Door het maken van een lichtberekening is precies te zien hoeveel armaturen er nodig zijn om de nodige lux waardes te halen die worden omschreven in de normering.

Belangrijke punten

  • Lichtadvies volgens de normering - 100 tot 300 lux (werkplekken 500 lux)
  • In veel gevallen komt u in aanmerking voor een subsidie regeling
  • Hoge CRI waarde maakt etiketten en contrasten beter te onderscheiden
  • Kleurtemperatuur (kelvin) van het licht vaak 4000k of 6000k
  • Slimme technieken (sensoren, domotica) helpen nog meer te besparen

Tijdens dit gesprek brengen wij uw wensen in kaart. We bespreken belangrijke factoren en leggen uit waaruit een prettig verlichte ruimte is opgebouwd. Vervolgens bepalen we aan de hand van voorbeelden uw stijl.

Een Lichtplan bestaat uit een bovenaanzicht van uw kantoor waarop wordt aangegeven op welke locaties de verlichting geadviseerd wordt om uw kantoor optimaal te belichten.

Ons lichtadvies met de daarbij horende armaturen presenteren wij middels een moodboard. Tevens voegen wij een passende offerte toe zodat u een compleet beeld heeft van de kosten. 

In een 3D lichtrender is uw kantoor volledig ingetekend in een 3d omgeving. Daarbij voegen wij ons lichtadvies waardoor er een realistisch beeld ontstaat van hoe uw kantoor er uit zal gaan zien. 

Wanneer u overtuigt bent van het lichtontwerp bieden wij ook onze eigen installatie service aan. Wij verzorgen de complete installatie en creëren precies het project zoals het bedacht en getoond is.  

Een Kabelplan laat zien waar de kabels zich bevinden in uw kantoor. Dit voorkomt vervelende storingen zoals kabelbreuk en maakt het inzichtelijk waar er wel stroom gepakt kan worden.

Door onze kennis in lichtsturing kunnen wij u adviseren in een systeem dat perfect past bij uw wensen. Van een bewegingssensor tot een domotica systeem wij adviseren u graag.

Wij bieden veel extra diensten aan. Door onze ervaring uit het theater hebben wij veel kennis van Licht stellen, Ook kunnen wij het onderhoud van uw verlichting verzorgen en het oplossen van storingen. 

''Prettig laden en lossen met robuuste slagvaste waterdichte armaturen die egaal licht afgeven''

''Energie besparing door gebruik te maken van led armaturen en een bewegingssensor''