Peertje is gevestigd in Hendrik Ido Ambacht, maar heeft een spreekruimte in Ridderkerk. Op afspraak bent u altijd welkom om langs te komen. Wilt u liever dat wij bij u langs komen? Maak vrijblijvend een afspraak.  Dit kan eventueel ook in de avonduren of op zaterdag. 

Peertje Projecten

Postadres

Olykamp 8, 3343 ED Hendrik Ido Ambacht

Bezoekadres (Alleen op afspraak)

Gieterijstraat 86, 2984 AB Ridderkerk

W: www.peertjeprojecten.nl
Einfo@peertjeprojecten.nl
T:  078-7610630

logo peertje projecten

Wie zijn wij

Midden 2017 zijn wij Peertje Projecten gestart. Wij weten wat je allemaal met licht kunt doen en dit willen wij met iedereen delen! Of u nu een zakelijke of een particulieren klant bent elke project behandelen wij met dezelfde enthousiasme. 

Werkwijze

Tijdens dit gesprek brengen wij uw wensen in kaart. We bespreken belangrijke factoren en leggen uit waaruit een prettig verlichte ruimte  is opgebouwd. Vervolgens bepalen we aan de hand van voorbeelden uw stijl.

Een Lichtplan bestaat uit een bovenaanzicht van uw ruimte waarop wordt aangegeven op welke locaties de verlichting geadviseerd wordt om uw ruimte optimaal te belichten.

Ons lichtadvies met de daarbij horende armaturen presenteren wij middels een moodboard. Tevens voegen wij een passende offerte toe zodat u een compleet beeld heeft van de kosten. 

In een 3D lichtrender is uw ruimte volledig ingetekend in een 3d omgeving. Daarbij voegen wij ons lichtadvies waardoor er een realistisch beeld ontstaat van hoe uw tuin er uit zal gaan zien.

installatie advies verlichting hendrik ido ambacht zwijndrecht

Wanneer u overtuigt bent van het lichtontwerp bieden wij ook onze eigen installatie service aan. Wij verzorgen de complete installatie en creëren precies het project zoals het bedacht en getoond is.  

Een Kabelplan laat zien waar de grondkabels zich bevinden in uw ruimte. Dit voorkomt vervelende storingen zoals kabelbreuk en maakt het inzichtelijk waar er bijvoorbeeld wel en niet gegraven kan worden.

Door onze kennis in lichtsturing kunnen wij u adviseren in een systeem dat perfect past bij uw wensen. Van een licht/donker sensor tot een draadloos domotica systeem dat nabootst of u thuis bent wij adviseren u graag.

Wij bieden veel extra diensten aan. Door onze ervaring uit het theater hebben wij veel kennis van Licht stellen, Ook kunnen wij het onderhoud van uw verlichting verzorgen en het oplossen van storingen.