Licht staat verbonden aan de totale beleving van uw klanten en helpt om optimaal te genieten.

Horeca is sfeer

Bij horeca draait alles om de beleving van de klant.  Het is belangrijk dat de verlichting in uw onderneming hieraan bijdraagt. De functie van de verlichting ook niet onbelangrijk. Het lezen van een menu kaart tot de weg vinden naar het toilet. Het is de kunst om een intieme sfeer te creëren en toch functioneel licht te behouden. Dit kan door verschillende manieren van belichten te combineren. Wandlampen zorgen voor prettig indirect sfeerlicht waarbij gerichte spots die in een gedimde waarde staan toch zorgen voor prettig warm leeslicht. Kleur licht kan uw huisstijl accentueren en door een subtiele verandering krijgen uw klanten een unieke beleving.

Licht programmering

Iedere horecaondernemer wil een unieke ervaring creëren voor zijn of haar klanten. Terwijl er achter de schermen hard gewerkt wordt, ervaart de klant alle prikkels om zich heen. Verschillende scenes zorgen voor optimaal licht: Ochtend scene –  80% intensiteit wit licht in combinatie   met neutrale kleur verlichting Middag scene –   Volle intensiteit functioneel wit licht   waarbij kleuren overvloeien naar diepere tinten. Avond scene –   Prettig gedimd wit licht met stijlvolle avondkleuren zoals donker blauw en amber. Door deze vooraf bepaalde scenes hoeft u niet meer losse dimmers en schakelaars in de gaten te houden. Alles gaat vanzelf, of slechts met 1 druk op de knop. Ook gethematiseerde avonden staan klaar met een druk op de knop, denk hierbij aan een baby shower, bruiloften, of zakelijke evenementen.

Tijdens dit gesprek brengen wij uw wensen in kaart. We bespreken belangrijke factoren en leggen uit waaruit een prettig verlichte restaurant of terras is opgebouwd. Vervolgens bepalen we aan de hand van voorbeelden uw stijl.

Een Lichtplan bestaat uit een bovenaanzicht van uw ruimte waarop wordt aangegeven op welke locaties de verlichting geadviseerd wordt om uw ruimte optimaal te belichten.

Ons lichtadvies met de daarbij horende armaturen presenteren wij middels een moodboard. Tevens voegen wij een passende offerte toe zodat u een compleet beeld heeft van de kosten. 

In een 3D lichtrender is uw terras of restaurant volledig ingetekend in een 3d omgeving. Daarbij voegen wij ons lichtadvies waardoor er een realistisch beeld ontstaat van hoe uw ruimte er uit zal gaan zien.

Wanneer u overtuigt bent van het lichtontwerp bieden wij ook onze eigen installatie service aan. Wij verzorgen de complete installatie en creëren precies het project zoals het bedacht en getoond is.  

Een Kabelplan laat zien waar de elektra zich bevind in uw ruimte. Dit voorkomt vervelende storingen zoals kabelbreuk en maakt het inzichtelijk waar er wel en niet stroom aanwezig is.

Door de juiste aansturing ontstaat er een optimaal lichtsysteem die met u mee denkt. Van een wandpaneel tot een slim systeem met voorgeprogrammeerde scenes. 

Wij bieden veel extra diensten aan. Door onze ervaring uit het theater hebben wij veel kennis van Licht stellen, Ook kunnen wij het onderhoud van uw verlichting verzorgen en het oplossen van storingen. 

''Energie zuinige warm witte led samen met een eyecatcher 'Coffee' logo bord zorgen voor de ultieme mobiele koffie beleving''

Trek gekregen in een echt lekkere bak koffie ?

''Een intieme sfeer met een uitzicht door een combinatie van warm witte verlichting en kleur accenten geheel aan te passen naar wens''

Trek gekregen ? 

''Genieten van de echt Italliaanse keuken in een intieme setting die versterkt wordt door warm witte indirecte wandverlichting en gedimde spots ''

Buon appetito !