Helemaal blij met onze nieuwe buitenverlichting. In welke kleur verlichten wij morgen? Dank aan Peertje projecten. Tim & Ivy, nogmaals geweldig, bedankt!
Anita Down Town Dordrecht
Designer

Gevelverlichting

Door gevelverlichting creëert u niet alleen een veilig gevoel en naamsbekendheid, het maakt uw onderneming het middelpunt van de omgeving. Door kleur verlichting te gebruiken ontstaan er enorm veel mogelijkheden denk hierbij aan:  Thematisering zoals blauw/roze voor een babyshower, inspelen op bedrijfskleuren van klanten de mogelijkheden zijn eindeloos. 

Sfeerverlichting

Bij horeca draait alles om de beleving van de klant.  Het is belangrijk dat de verlichting in uw onderneming hieraan bijdraagt. De functie van de verlichting ook niet onbelangrijk. Van het lezen van een menu kaart tot de weg vinden naar het toilet. Het is de kunst om een intieme sfeer te creëren en toch functioneel licht te behouden. 

Licht programmering

Iedere horecaondernemer wil een unieke ervaring creëren voor zijn of haar klanten. Terwijl er achter de schermen hard gewerkt wordt ervaart de klant alle prikkels om zich heen. Verschillende scenes zorgen voor optimaal licht: Ochtend scene –  80% intensiteit wit licht in combinatie   met neutrale kleur verlichtingMiddag scene –   Volle intensiteit functioneel wit licht   waarbij kleuren overvloeien naar   diepere tinten. Avond scene –   Prettig gedimd wit licht met stijlvolle   avondkleuren zoals donker blauw en   amber Door deze vooraf bepaalde scenes hoeft u niet meer losse dimmers en schakelaars in de gaten te houden. Alles gaat vanzelf, of slechts met 1 druk op de knop.Ook gethematiseerde avonden staan klaar met een druk op de knop, denk hierbij aan een baby shower, bruiloften, of zakelijke evenementen.

Bar verlichting

De bar kan als echte eyecatcher dienen binnen uw onderneming. Door accentverlichting zoals ledstrips en warme spots te combineren ontstaat er een unieke sfeer die tevens gebruikt kan worden om uw branding in terug te laten komen, zoals bedrijfskleuren logo’s . Lees meer over Horecaverlichting in onze blog Horeca & Peertje.