Of we tevreden zijn? Onwijs super blij!! Ziet er zo leuk, gezellig en strak uit, bedankt!
De Giessen

Het juiste werklicht

Kantoorverlichting is een belangrijk onderdeel van uw kantoor. Naast de gevolgen van onvoldoende licht wil je elke dag je werknemers motiveren, daarom is het naast de uitstraling van het kantoor erg belangrijk dat de werkplekken goed verlicht zijn. De werknemers knijpen minder met hun ogen en voelen zich opgewekter. Door de juiste verlichting te kiezen, zal de productiviteit en het gevoel van uw medewerkers dus ook beter zijn. Om te bepalen wat het juiste werklicht voor uw kantoor is maakt Peertje voor u een lichtberekening. 

Groen in kantoor

groeninkantoor (.nl) heeft onderzocht welke irritatie factoren meespelen binnen een werkplek omgeving. Wat bleek is dat slechte lucht, problemen met concentratie en te weinig licht op de werkplek de grootse irritatiefactoren zijn. Daarom hebben wij kunst groenobjecten met geluiddempende functie gecombineerd met echte luchtzuiverende planten. Groen in kantoor en Peertje projecten werken samen om ook licht toe te passen in de groenelementen. 

Uitwisselbare Fotopanelen

Een echt buitengevoel wanneer u naar uw plafond kijkt.  Dit kan met onze unieke fotopanelen. Onze verlichte panelen halen een ervaring van het buitenleven naar binnen en dienen als unieke eyecatcher. Onze unieke panelen zijn uitwisselbaar, hierdoor kunt u bijvoorbeeld per kwartaal wisselen van foto en heeft uw ruimte meteen een andere uitstraling. De fotopanelen kunnen in  uw systeemplafond gemonteerd worden, maar zijn ook in een opbouw variant te bestellen. Vanaf €85,- per jaar heeft u elk jaar een unieke foto! 

Sfeerverlichting

Sfeerverlichting wordt steeds vaker toegepast in kantoren denk hierbij aan loungeplekken, ontvangstruimtes, vergaderruimtes, kantines en showrooms. Onderzoek (experiment van Knight & Haslam in 2010) heeft uitgewezen dat men liever in een kantoor werkt waar men zich op het gemak voelt. Verlichting is essentieel en bepaald de sfeer in de ruimte. Wij helpen u graag uw huisstijl te benadrukken d.m.v. verlichting.