Benut uw kantoor optimaal met energie zuinige verlichting dat is afgestemd op de werkzaamheden.

Het juiste werklicht

De juiste verlichting binnen uw kantoor zorgt voor energie besparing en weinig onderhoud. Maar verlichting heeft  ook invloed op uw gezondheid. Langdurig werken in een slecht verlichte ruimte kan zorgen voor hoofdpijn en vermoeidheid. Daarbij daalt de motivatie en de productiviteit. Het is dus belangrijk dat er tijdens het  maken van een lichtplan rekening wordt gehouden met voldoende werklicht zoals is aangegeven in de normeringen. Daarnaast speelt verlichting ook een belangrijke rol in de uitstraling van uw kantoor.

Belangrijke punten

  • Lichtadvies volgens de normering - gemiddeld 500 lux op uw werkplek
  • In veel gevallen komt u in aanmerking voor een subsidie regeling
  • UGR (verblindings waarde) <19 voor een kantoor omgeving
  • Kleurtemperatuur (kelvin) van het licht vaak 3000 of 4000k
  • Slimme technieken (sensoren, domotica) helpen nog meer te besparen

Tijdens dit gesprek brengen wij uw wensen in kaart. We bespreken belangrijke factoren en leggen uit waaruit een prettig verlichte ruimte is opgebouwd. Vervolgens bepalen we aan de hand van voorbeelden uw stijl.

Een Lichtplan bestaat uit een bovenaanzicht van uw kantoor waarop wordt aangegeven op welke locaties de verlichting geadviseerd wordt om uw kantoor optimaal te belichten.

Ons lichtadvies met de daarbij horende armaturen presenteren wij middels een moodboard. Tevens voegen wij een passende offerte toe zodat u een compleet beeld heeft van de kosten. 

In een 3D lichtrender is uw kantoor volledig ingetekend in een 3d omgeving. Daarbij voegen wij ons lichtadvies waardoor er een realistisch beeld ontstaat van hoe uw kantoor er uit zal gaan zien. 

Wanneer u overtuigt bent van het lichtontwerp bieden wij ook onze eigen installatie service aan. Wij verzorgen de complete installatie en creëren precies het project zoals het bedacht en getoond is.  

Een Kabelplan laat zien waar de kabels zich bevinden in uw kantoor. Dit voorkomt vervelende storingen zoals kabelbreuk en maakt het inzichtelijk waar er wel stroom gepakt kan worden.

Door onze kennis in lichtsturing kunnen wij u adviseren in een systeem dat perfect past bij uw wensen. Van een bewegingssensor tot een domotica systeem wij adviseren u graag.

Wij bieden veel extra diensten aan. Door onze ervaring uit het theater hebben wij veel kennis van Licht stellen, Ook kunnen wij het onderhoud van uw verlichting verzorgen en het oplossen van storingen. 

''Indirecte dimbare verlichting ideaal voor een presentatie in combinatie met led downlighters voor functioneel werklicht''

''Energie zuinige led panelen met trillingsvrije driver voor een prettige werkomgeving''