Strakke uitstraling met een groen tintje

. Het juiste werklicht

De juiste verlichting binnen uw kantoor zorgt voor energie besparing en weinig onderhoud. Maar verlichting heeft  ook invloed op uw gezondheid. Langdurig werken in een slecht verlichte ruimte kan zorgen voor hoofdpijn en vermoeidheid. Daarbij daalt de motivatie en de productiviteit. Het is dus belangrijk dat er tijdens het  maken van een lichtplan rekening wordt gehouden met voldoende werklicht zoals is aangegeven in de normeringen. Daarnaast speelt verlichting ook een belangrijke rol in de uitstraling van uw kantoor.

  • Lichtadvies volgens de normering - gemiddeld 500 lux op uw werkplek
  • In veel gevallen komt u in aanmerking voor een subsidie regeling
  • UGR (verblindings waarde) <19 voor een kantoor omgeving
  • Kleurtemperatuur (kelvin) van het licht vaak 3000 of 4000k
  • Slimme technieken (sensoren, domotica) helpen nog meer te besparen


Belangrijke punten

Portfolio

Een klein overzicht van onze projecten

Onze diensten

Lichtplan

De basis van al wat schijnt. Laat ons een ultiem ontwerp maken voor uw sitautie. Wat een lichtplan echt uniek maakt zijn de bijzondere elementen. Verwerk led verlichting achter een koof of voorzetwand en de complete ruimte komt tot leven.

TCO

Wij kunnen voor u berekenen wat uw huidige enegieverbruik is en dit afwegen tegen de aanschaf van een nieuw lichtsysteem. Hierdoor ontstaat er een overzicht van uw energiebesparing en terugverdientijd van uw toekomstige verlichting.

Domotica

Maak uw ruimte(s) slim, veilig en multifunctioneel met Domotica. Van een basis systeem tot een complete slimme woning. Alles is mogelijk tegen elk budget.

Uitstekende service

Van contact met derde partijen voor een perfecte afstemming tot installaties buiten werktijden om uw onderneming niet tot last te zijn.

Scherpe prijzen

Bij ons betaald u precies het geen wat we hebben afgesproken. Bij peertje projecten betaalt u nooit teveel!

Garantie

Wij bieden alleen producten aan met een hoge garantietermijn. Zo kunnen wij achter onze producten staan en goede garanties geven.

Contact

Afspraak maken?

Wij horen graag wanneer het voor u schikt. Weekenden en avonden zijn mogelijk!

Bezoek ons op social media

Onder de naam Peertje projecten treft u ons op: Youtube, Facebook, Instagram en Pinterest

Contact

Wij zijn te bereiken van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 19:00 op 078-7610630. Buiten onze reguliere openingstijden kunt u ons mailen of gebruik onze chatfunctie rechts onder in uw scherm.

E-mail

Gegarandeerd binnen 24u een reactie. info@peertjeprojecten.nl