Het lichtplan
Een tuin lichtplan bestaat bij Peertje Projecten uit verschillende onderdelen. Als basis gebruiken wij een bovenaanzicht van uw tuin en indien die niet aanwezig is maken wij deze voor u. Op dit bovenaanzicht staan bloemperken, tegels, en objecten zoals een overkapping of een fontein.

Belichten
Vervolgens gebruiken wij onze kennis in belichten om uw tuin op de juiste manier te accentueren. We belichtenop de juiste manier eyecatchers zoals een grote boom of standbeeld. Verder creëren wij extra diepte door op de juiste plekken in uw tuin armaturen te plaatsen. En niet geheel onbelangrijk we creëren veiligheid door een goed verlichte tuin ziet u wat er buiten gebeurd en schrikken we indringers af met spots die aanspringen bij beweging.

3D lichtplan
Een extra stap die Peertje Projecten aanbied is een 3d lichtrender. Hierdoor kunt u voordat de verlichting geplaatst is al zien wat het resultaat gaat zijn.

Installatie
Buiten een goed lichtplan is het belangrijk dat uw tuinsysteem tegen de elementen bestand is. Door het gebruik van hoogwaardige armaturen en onze kennis van elektra maken wij duurzame projecten waar u lang van kunt genieten.

 

Category
Tags

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vind ons

 

Postadres

Olykamp 8, 3343 ED Hendrik Ido Ambacht

Bezoekadres (Alleen op afspraak)

Gieterijstraat 86, 2984 AB Ridderkerk

Uren
Maandag—vrijdag: 8:00–20:00
Zaterdag : 10:00–15:00