ParticulierenVerlichting is een van de belangrijkste elementen van een sfeervol interieur.

Verlichting is een van de belangrijkste elementen van een sfeervol interieur.

Met een nieuw te bouwen woning of een verbouwing moet je aan zoveel dingen denken. Je kan niet overal verstand van hebben, maar je moet toch met heel veel punten rekening houden.
Waar wil je precies verlichting, want daar moet stroom aanwezig zijn? En wat voor verlichting wil je daar, dit kan bijvoorbeeld belangrijk zijn voor het materiaal welke toegepast wordt of voor de stukadoor welke de frameless spots in moet stuken.
Je kan nog zo’n mooi interieur hebben, maar zonder goede verlichting krijg je geen prettige sfeer. Licht is daardoor een van de belangrijkste elementen van een sfeervol interieur.

  • Voldoende algemeen licht.
  • Een prettige lichtkleur in uw gehele woning
  • Elementen mooi uit laten komen
  • Slimme technieken (sensoren, domotica) helpen nog meer om alles uit uw woning te halen.


Belangrijke punten

Tuinverlichting

Maak uw tuin uniek en betrek hem bij de woning door het toepassen van de juiste verlichting en het belichten van de eyecatchers in uw tuin. Met een speciale spots benadrukken we bijvoorbeeld verschillende bomen in uw tuin en komen de groentinten tot leven! Maak uw tuin compleet met omgevingsverlichting voor een veilig gevoel

Keukenverlichting

In de keuken komt het hele gezin samen. Van het lezen van een kookboek tot het bereiden van een 3 gangen menu, er gebeurd van alles. Wat u nodig heeft is functionele verlichting om fijn te kunnen werken, maar die ook zacht kan dimmen voor een gezellige sfeer. Daarom biedt Peertje dimbare ledverlichting aan die wij speciaal voor uw keuken op maat maken. De verlichting geeft egaal licht over uw gehele werkblad.

Contact

Afspraak maken?

Wij horen graag wanneer het voor u schikt. Weekenden en avonden zijn mogelijk!

Bezoek ons op social media

Onder de naam Peertje projecten treft u ons op: Youtube, Facebook, Instagram en Pinterest. 

Bel, sms of Whatsapp ons

Wij zijn te bereiken zijn van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 17:00 op 078-7610630. Buiten onze reguliere openingstijden kunt u ons bellen, sms’en of whatsappen op 06-40737596.

E-mail

Gegarandeerd binnen 24u een reactie. info@peertjeprojecten.nl

Our services

Lichtplan

De basis van al wat schijnt. Laat ons een ultiem ontwerp maken voor uw sitautie. Wat een lichtplan echt uniek maakt zijn de bijzondere elementen. Verwerk led verlichting achter een koof of voorzetwand en de complete ruimte komt tot leven.

TCO

Behalve de prijs om het product aan te schaffen omvat het alle kosten van de totale levensduur. Het is een manier om de kosten van producten te bepalen en te vergelijken met uw huidige verlichting.

Domotica

Maak uw ruimte(s) slim. Met Domotica kies je voor gemak, veiligheid en besparing.

Uitstekende service

Van contact met derde partijen voor een perfecte afstemming tot installaties buiten werktijden om uw onderneming niet tot last te zijn.

Scherpe prijzen

Bij ons betaald u precies het geen wat we hebben afgesproken. Bij peertje projecten betaalt u nooit teveel!

Garantie

Wij bieden alleen producten aan met een hoge garantietermijn. Zo kunnen wij achter onze producten staan en goede garanties geven.