Het lichtplan ziet er al super uit! Bedankt. Fijn dat we zo snel een plan hebben gekregen. We hebben er alle vertrouwen in dat dit een fijne samenwerking word.
Particulier H.i. Ambacht

Hieronder vind u onze complete pakketten, maar ook als u een kleiner project heeft dan helpen wij u graag!

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Graag maken wij met u een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Dit kan eventueel ook in de avonduren of op zaterdag. 

Het gesprek kan bij ons in Ridderkerk (Gieterijstraat 87, 2984 AB Ridderkerk) plaats vinden, maar ook bij u thuis. Zodat wij de ruimte gelijk kunnen bekijken. 

Tijdens een intakegesprek luisteren we aandachtig naar uw verlichtingswensen. We stellen gerichte vragen en bekijken de mogelijkheden van de locatie. We vertellen ook wat u van ons kunt verwachten. Dit doen we geheel vrijblijvend. 

 

 

Lichtplan

De creatieve raderen draaien en we beginnen met het creëren van een passend lichtconcept waarbij er rekening wordt gehouden met uw wensen en budget. Dit presenteren we door middel van een moodboard of 3d-visualisaties. 

De kosten voor een lichtplan zijn als volgt:
* Advies:  kosteloos 
* Advies, moodboard en 3D visualisatie tuin €50,00. Bij een bestelling van €750,- ontvangt u het bedrag retour.
* Advies, moodboard en 3D visualisatie woning €75,00. Bij een bestelling van €1000,- ontvangt u het bedrag retour. 

Installatie

Na dit creatieve proces en natuurlijk uw goedkeuring is het tijd voor de installatie. We verzorgen de installatie volledig en houden u altijd op de hoogte van de vorderingen.

Tim de persoon welke u ontmoet heeft verzorgt de volledige installatie. Mocht het een groot project betreffen dan komen wij met meer mankracht, maar Tim zal er altijd bij zijn! 

Bij een grootte verbouwing zijn er altijd meerdere partijen aanwezig. Wij houden contact met de aannemer/stukadoor/keukeninstallateur om de planning vloeiend over te laten lopen. 

Oplevering

Ondanks dat het team van Peertje afscheid zal moeten nemen van uw prachtige woning is het goede nieuws dat vanaf dit moment het genieten van uw ideale lichtsfeer begint.

We zijn altijd bereikbaar voor eventuele aanpassingen of vragen. Verder bieden we service contracten aan om uw tuin verlichting in optimale staat te behouden. 

Ongeveer een maand na de installatie nemen wij contact met u op. U bent gewend aan u verlichting en kan eventuele opmerkingen aan ons kwijt. Wellicht wilt u nog een aantal licht standen geprogrammeerd hebben .

 

Inspiratie

Tuin verlichting

Betrek uw tuin bij uw woning door het verlichten van de eyecatchers in uw tuin. De boom is één van de mooiere elementen in uw tuin om te verlichten. Met een speciale boomspot benadrukt u de stam en door de groentinten komen de kleuren van de bladeren tot leven! Maak uw tuin compleet met omgevingsverlichting voor een veilig gevoel. Keukenverlichting

In de keuken komt het hele gezin samen. Van het lezen van een kookboek tot het bereiden van een 3 gangen menu, er gebeurd van alles. Wat u nodig heeft is functionele verlichting om fijn te kunnen werken, maar die ook feller gezet kan worden zodat u uw kookboek kunt lezen. Daarom biedt Peertje dimbare ledverlichting aan die wij speciaal voor uw keuken op maat maken. De verlichting geeft egaal licht over uw gehele werkblad. 

Badkamer verlichting

In de badkamer kan licht helpen te ontspannen. Denk bijvoorbeeld aan vochtbestendige ledstrips die indirect licht geven en zelfs in iedere gewenste kleur te zetten zijn. Met spots creëert uw algemeen licht waardoor u ook uw favoriete boek in bad kunt lezen.

 

 

Framles spots

Inbouwverlichting in uw plafond is een echte sfeermaker, vooral de  frameless variant wint de laatste jaren enorm aan populariteit. Als er over trimless spots wordt gesproken dan gaat dit om inbouwspots die randloos in een plafond worden geplaatst. De spot wordt gelijkmatig met het plafond geplaatst. Zodat er geen rand te zien is.

 

Lichtplan

Licht is een spel van licht en donker. Van sfeer en balans. Van functioneel en decoratief. Daarnaast weten we welke effecten het licht in de ruimte geven.  We kunnen de sfeer versterken en de functionaliteit verhogen. Een mooi beeld belichten en zorgen dat het contrast in uw ruimte minimaal is.

 

 

 

Domotica

Domotica zorgt ervoor dat u verlichting in uw woning geautomatiseerd kunnen wordt. In toekomstige het huizen lijken we er niet meer omheen te kunnen. Uw  huis is veiliger en energiezuiniger dan huizen waarin je geen domotica tegenkomt. Daarnaast is domotica heel functioneel. Op tijden, beweging of met een druk op de knop start de gewenste lichtscene in uw woning.

 

Wandlampen

Wandlampen kunnen echte sfeermakers zijn. De wandlamp verlicht subtiel en indirect de ruimte. De wandlamp dient als oriëntatie verlichting en heeft mooie toevoeging op u algemene verlichting.  Of u nou op zoek bent naar een klassieke, moderne of stoere uitvoering. Wandlampen zijn er in alle soorten en maten en kunnen u huisstijl verduidelijken.

 

 

 

 

Led lijnen

Ledlijnen door gebruik te maken van indirect licht ontstaat er een warme sfeer.

Led lijnen worden verwerkt in een aluminium profiel en zijn extreem plat. Ze zijn te verkrijgen in warm wit licht of kleuren led en volledig dimbaar. Ze worden vaak verwerkt in dunne koven langs de wand of direct op het plafond of in de vloer. Led lijnen kunnen zowel binnen als buitenhuis geplaatst worden.

Meer inspiratie?