Om als Retailer uniek te zijn,  moet u tegenwoordig creatief zijn. Laat verlichting u helpen. De juiste verlichting helpt u met verkopen. 

Etalage verlichting

Verlichting kan op bijzondere wijze helpen bij uw onderneming. Zo begint het al bij het langslopen van uw winkel. Een potentiele klant zal uw winkel binnen enkele seconden beoordelen en de beslissing maken om naar binnen te stappen of niet. Tijdens deze afweging kan de juiste verlichting een belangrijke rol spelen.

Peertje heeft speciale technieken om de aandacht van mensen te vestigen juist daar waar het nodig is

Juiste verlichting

Uiteraard speelt functionaliteit ook een grote rol in verlichting. Er is niks is zo vervelend dan thuis te komen met de gedachten een witte keuken te hebben gekocht, dat later toch crème blijkt te zijn. Daarom verkoopt Peertje speciale Led verlichting dat er voor zorgt dat kleuren duidelijk te onderscheiden zijn. Dit wordt aangegeven met een CRI waarde. Hoe hoger deze waarde hoe meer uw producten zullen spreken.

 

Dit is hoe Peertje Projecten uw retail omgeving uniek maakt

Tijdens dit gesprek brengen wij uw wensen in kaart. We bespreken belangrijke factoren en leggen uit waaruit een prettig verlichte winkel is opgebouwd. Vervolgens bepalen we aan de hand van voorbeelden uw stijl.

Een Lichtplan bestaat uit een bovenaanzicht van uw winkel waarop wordt aangegeven op welke locaties de verlichting geadviseerd wordt om uw winkel optimaal te belichten.

Ons lichtadvies met de daarbij horende armaturen presenteren wij middels een moodboard. Tevens voegen wij een passende offerte toe zodat u een compleet beeld heeft van de kosten. 

In een 3D lichtrender is uw winkel volledig ingetekend in een 3d omgeving. Daarbij voegen wij ons lichtadvies waardoor er een realistisch beeld ontstaat van hoe uw winkel er uit zal gaan zien.

Wanneer u overtuigt bent van het lichtontwerp bieden wij ook onze eigen installatie service aan. Wij verzorgen de complete installatie en creëren precies het project zoals het bedacht en getoond is.  

Een Kabelplan laat zien waar de bekabeling zich bevinden in uw winkel. Dit voorkomt vervelende storingen zoals kabelbreuk en maakt het inzichtelijk waar uw bekabeling loopt.

Door onze kennis in lichtsturing kunnen wij u adviseren in een systeem dat perfect past bij uw wensen. Van een sensor tot een draadloos domotica systeem dat uw etalage van subtiel kleur laat overvloeien. 

Wij bieden veel extra diensten aan. Door onze ervaring uit het theater hebben wij veel kennis van Licht stellen, Ook kunnen wij het onderhoud van uw verlichting verzorgen en het oplossen van storingen.