Dit had ik al jaren eerder moeten doen, fijn werklicht!
Mondhygiene Praktijk Gemin

De juiste verlichting

Tandartsen, mondhygiënisten en tandtechniekvers hebben uitstekende werkverlichting nodig om optimaal te kunnen presteren. Iedere behandelruimte is uniek en vraagt om een eigen lichtontwerp waarbij gekeken wordt naar de juiste lichtintensiteit, trillingsvrije voedingen, kleurtemperatuur en kleurechtheid.

 

 

Entertain uw patiënt!

Nederland telt veel mensen die angst hebben voor een tandartsbehandeling. Als je een tandartspraktijk binnenloopt weet je meteen waar je bent. In de huidige zorgomgeving wordt patiëntbeleving steeds belangrijker. 

Neem de angst gedeeltelijk weg door leuke positieve afleiding boven de behandelstoel ! Zoek de verschillen, los een puzzel  op of geniet van de natuur met een wolkenplafond. Door ledverlichting achter het paneel toe te passen krijgt u de mooiste kleur effecten. Prijzen vanaf €85,- per jaar.

 

 

 

Groen in de wachtkamer

Bij de tandarts speelt de wachtkamer een belangrijke rol. Dat is de plek waar patiënten zich zorgen maken over de komende behandeling.  Verschillende factoren bepalen of de patiënt zich op zijn gemak voelt. Onderzoek toont aan dat groen de hoeveelheid stress kan verminderen en het gevoel van welbevinden verbetert.  Prijzen vanaf € 55,- per inbouw paneel.

Sfeerverlichting

Uw verlichting heeft direct en indirect invloed  op hoe uw patient zich voelt en functioneert. Afhankelijk van uw wensen en budget maken wij voor uw een lichtplan op maat.  Denk hierbij aan algemene verlichting, maar ook de eyecatchers!