Our Location

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Ervaar het gemak van domotica voor uw woning of bedrijf.

Huis van de toekomst

100%

Het systeem dat bij u past

100%

Langdurige service

100%

Een Slimme Woning

Gaat u verbouwen of heeft u een bestaande woning ,maar bent u opzoek naar meer gemak, veiligheid en besparing? Wij helpen u graag om zoveel mogelijk elementen in uw woning samen te laten werken. Zo min mogelijk knoppen aan de muur en de belangrijkste elementen geautomatiseerd laten werken.  Ondankst het gemak dat er veel ´vanzelf´  voor u werkt kunt u ook alles bedienen via de app hier krijgt u ook inzicht in het verbruik.  Uiteraard is uw gehele woning ook te bedienen met knoppen en of sensoren. Wij helpen u van het advies tot de installatie en de programmering van uw systeem.  

Kosten

We adviseren van uitgebreide domotica systemen met alle denkbare functionaliteiten, tot meer eenvoudige systemen. Dit betekent dat voor elk budget systemen beschikbaar zijn en dat je met een kleine investering al aan huisautomatisering kunt doen. Met domotica besparen we ook op andere kosten posten.  Door bv. te gaan voor draadloze schakelaars besparen we op elektra kosten. 

Een slimme woning of bedrijf

Wij bieden een advies dienst waarbij we uw wensen aanhoren en u adviseren in de nieuwste mogelijkheden van een domotica systeem zonder enige verplichtingen.  Zo zult u zien dat een domotica systeem helemaal geen grote investering hoeft te zijn en dat u het systeem gemakkelijk kan uitbreiden naar uw wensen. Uiteraard kunnen wij het systeem ook bij u monteren. 

Tablet bediening

We willen een omgeving creeeren dat meedenkt en uw apparaten in huis laat inspelen op uw dagritme. Natuurlijk snappen wij dat niet elke dag hetzelfde is. Buiten de lichtknoppen en of sensoren is het dan fijn om uw apparaten te bedienen middels een tablet. Start uw favoriete scené en uw verlichting, audio, elektrische sfeeropenhaard  etc. vloeit naar wens aan. 

Verlichting

Door uw verlichting te koppelen aan uw domotica systeem onstaan er talloze opties in de vorm van comfort, veiligheid en besparing. Door het toevoegen van slimme sensoren kan uw verlichting automatisch aangaan in bijvoorbeeld uw gang of het toilet. Wanneer u niet thuis bent gaat de lichtroutine gewoon door waardoor het lijkt of er iemand aanwezig is. 

Motorsturing

Het gordijn is elektrisch aanstuurbaar middels het domotica systeem. Bediening u gordijnen mee in scene of laat het automatisch mee bewegen met zonsopkomst en – ondergang. 

 

Bekijk de mogelijkheden van uw slime woning

Slimme veiligheid

Voel u veilig in uw woning door slimme rookmelders en co2 melders die uw huis in de gaten houden en bij calimiteiten niet alleen u helpen met geluidsignalen maar ook uw vluchtroute verlichten en eventuele rolluiken openen en zelfs u een bericht sturen op uw telefoon als u niet thuis bent.

Slimme Beveiliging

Houd uw woning veilig door slimme deur/raam en beweging sensoren die uw woning in de gaten houden en u waarschuwen bij ongewenst bezoek, met berichtgeving op uw telefoon, alarm signalen, knipperende verlichting. Het is ook mogelijk camera’s te koppelen voor extra veiligheid.

Vraag geheel vrijblijvend een advies gesprek aan