Een slimme woning

Gaat u verbouwen of heeft u een bestaande woning ,maar bent u opzoek naar meer gemak, veiligheid en besparing? Wij helpen u graag om zoveel mogelijk elementen in uw woning samen te laten werken. Via de app kan je alles slimme aansluitingen bedienen en inzicht krijgen in het verbruik. Uiteraard is uw gehele woning ook te bedienen met knoppen en of sensoren. Wij helpen u van het advies tot de installatie en de programmering van uw systeem.  

Kosten

We adviseren van uitgebreide domotica systemen met alle denkbare functionaliteiten, tot meer eenvoudige systemen. Dit betekent dat voor elk budget systemen beschikbaar zijn en dat je met een kleine investering al aan huisautomatisering kunt doen. Met domotica besparen we ook op andere kosten posten.  Door bv. te gaan voor draadloze schakelaars besparen we op elektra kosten. 

Slim huis plan

Wij bieden een advies dienst waarbij we uw wensen aanhoren en u adviseren in de nieuwste mogelijkheden van een domotica systeem zonder enige verplichtingen.  Zo zult u zien dat een domotica systeem helemaal geen grote investering hoeft te zijn en dat u het systeem gemakkelijk kan uitbreiden naar uw wensen. Uiteraard kunnen wij het systeem ook bij u monteren. 

Bekijk de mogelijkheden van uw slime woning

Slimme verlichting

Door uw verlichting te koppelen aan uw domotica systeem onstaan er talloze opties in de vorm van comfort, veiligheid en besparing. Door het toevoegen van slimme sensoren kan uw verlichting automatisch aangaan in bijvoorbeeld uw gang of het toilet. 

Slimme veiligheid

Voel u veilig in uw woning door slimme rookmelders en co2 melders die uw huis in de gaten houden en bij calimiteiten niet alleen u helpen met geluidsignalen maar ook uw vluchtroute verlichten en eventuele rolluiken openen en zelfs u een bericht sturen op uw telefoon als u niet thuis bent.

Slimme Beveiliging

Houd uw woning veilig door slimme deur/raam en beweging sensoren die uw woning in de gaten houden en u waarschuwen bij ongewenst bezoek, met berichtgeving op uw telefoon, alarm signalen, knipperende verlichting. Het is ook mogelijk camera’s te koppelen voor extra veiligheid.

Vraag geheel vrijblijvend een advies gesprek aan