domotica thuis woning

Om duidelijk te maken wat je allemaal met domotica kunt hebben we hieronder een avond routine uitgeschreven.

17:15 u

Twee minuten voordat uw thuis bent herkent het systeem uw auto. Automatisch gaat uw poort open zodat u niet hoeft te wachten. 

19:00 u

U brengt uw kinderen op bed wanneer er beweging gedetecteerd wordt gaat de slaapkamer verlichting na 19:00u aan op 40%. Uw kind zal geen last hebben van het felle licht en alvast gaan ontspannen om zo makkelijker in slaap te komen. Wanneer uw de kamer verlaat gaat het nachtlampje aan op 10% deze gaat over 20 minuten automatisch uit. 

17:20 u

Bij nadering gaat uw deur open, u heeft uw sleutels niet meer nodig. Dat is fijn want u heeft uw baby vast. De verlichting in de gang heeft u gedetecteerd automatisch gaat uw verlichting aan, u loopt in het licht naar binnen. De beveiliging gaat na dat u uw code geeft automatisch uit. 

19:30 u

Kinderen op bed tijd voor een romantisch avondje, lekkere hapjes en een film. Met één klik of spraakopdracht zet u de tv aan, en op hetzelfde moment ontbrand er een vuur in de open haard en de lichten in de woonkamer dimmen. 

17:25 u

U wordt gedetecteerd in de woonkamer uw verlichting gaat in de gewenste lichtstand aan.  Uw woning is prettig verwarmd, gevuld met frisse, niet te droge lucht.  Dit is vooraf ingesteld met tijdschema’s. De verwarming luistert naar de behoeften van uw gezin, op elk moment van de dag en tijdens elk seizoen.

23:00 u

U gaat naar bed. Met één klik of een spraakopdracht geeft u de opdracht: welterusten. Dit betekent dat uw verlichting in de gang en badkamer aan gaat en uw verlichting beneden over 5 minuten gedimd uitgaat, uw rolluiken sluiten en het alarm gaat aan. 

Contact

Afspraak maken?

Wij horen graag wanneer het voor u schikt. Weekenden en avonden zijn mogelijk!

Bezoek ons op social media

Onder de naam Peertje projecten treft u ons op: Youtube, Facebook, Instagram en Pinterest. 

Bel, sms of Whatsapp ons

Wij zijn te bereiken zijn van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 17:00 op 078-7610630. Buiten onze reguliere openingstijden kunt u ons bellen, sms’en of whatsappen op 06-40737596.

E-mail

Gegarandeerd binnen 24u een reactie. info@peertjeprojecten.nl

Our services

Lichtplan

De basis van al wat schijnt. Laat ons een ultiem ontwerp maken voor uw sitautie. Wat een lichtplan echt uniek maakt zijn de bijzondere elementen. Verwerk led verlichting achter een koof of voorzetwand en de complete ruimte komt tot leven.

TCO

Behalve de prijs om het product aan te schaffen omvat het alle kosten van de totale levensduur. Het is een manier om de kosten van producten te bepalen en te vergelijken met uw huidige verlichting.

Domotica

Maak uw ruimte(s) slim. Met Domotica kies je voor gemak, veiligheid en besparing.

Uitstekende service

Van contact met derde partijen voor een perfecte afstemming tot installaties buiten werktijden om uw onderneming niet tot last te zijn.

Scherpe prijzen

Bij ons betaald u precies het geen wat we hebben afgesproken. Bij peertje projecten betaalt u nooit teveel!

Garantie

Wij bieden alleen producten aan met een hoge garantietermijn. Zo kunnen wij achter onze producten staan en goede garanties geven.