Gethematiseerde avonden staan klaar met een druk op de knop

Horeca is sfeer

Bij horeca draait alles om de beleving van de klant.  Het is belangrijk dat de verlichting in uw onderneming hieraan bijdraagt. De functie van de verlichting ook niet onbelangrijk. Het lezen van een menu kaart tot de weg vinden naar het toilet. Het is de kunst om een intieme sfeer te creëren en toch functioneel licht te behouden. Dit kan door verschillende manieren van belichten te combineren. Wandlampen zorgen voor prettig indirect sfeerlicht waarbij gerichte spots die in een gedimde waarde staan toch zorgen voor prettig warm leeslicht. Kleur licht kan uw huisstijl accentueren en door een subtiele verandering krijgen uw klanten een unieke beleving.

Iedere horecaondernemer wil een unieke ervaring creëren voor zijn of haar klanten. Terwijl er achter de schermen hard gewerkt wordt, ervaart de klant alle prikkels om zich heen. Verschillende scenes zorgen voor optimaal licht: Ochtend scene –  80% intensiteit wit licht in combinatie   met neutrale kleur verlichting Middag scene –   Volle intensiteit functioneel wit licht   waarbij kleuren overvloeien naar diepere tinten. Avond scene –   Prettig gedimd wit licht met stijlvolle avondkleuren zoals donker blauw en amber. Door deze vooraf bepaalde scenes hoeft u niet meer losse dimmers en schakelaars in de gaten te houden. Alles gaat vanzelf, of slechts met 1 druk op de knop. Ook gethematiseerde avonden staan klaar met een druk op de knop, denk hierbij aan een baby shower, bruiloften, of zakelijke evenementen.

Licht programmering

Portfolio

Een klein overzicht van onze projecten

Onze diensten

Lichtplan

De basis van al wat schijnt. Laat ons een ultiem ontwerp maken voor uw sitautie. Wat een lichtplan echt uniek maakt zijn de bijzondere elementen. Verwerk led verlichting achter een koof of voorzetwand en de complete ruimte komt tot leven.

TCO

Wij kunnen voor u berekenen wat uw huidige enegieverbruik is en dit afwegen tegen de aanschaf van een nieuw lichtsysteem. Hierdoor ontstaat er een overzicht van uw energiebesparing en terugverdientijd van uw toekomstige verlichting.

Domotica

Maak uw ruimte(s) slim, veilig en multifunctioneel met Domotica. Van een basis systeem tot een complete slimme woning. Alles is mogelijk tegen elk budget.

Uitstekende service

Van contact met derde partijen voor een perfecte afstemming tot installaties buiten werktijden om uw onderneming niet tot last te zijn.

Scherpe prijzen

Bij ons betaald u precies het geen wat we hebben afgesproken. Bij peertje projecten betaalt u nooit teveel!

Garantie

Wij bieden alleen producten aan met een hoge garantietermijn. Zo kunnen wij achter onze producten staan en goede garanties geven.

Afspraak maken?

Wij horen graag wanneer het voor u schikt. Weekenden en avonden zijn mogelijk! 

Bezoek ons op social media

Onder de naam Peertje projecten treft u ons op: Youtube, Facebook, Instagram en Pinterest

Contact

Wij zijn te bereiken van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 19:00 op 078-7610630. Buiten onze reguliere openingstijden kunt u ons mailen of gebruik onze chatfunctie rechts onder in uw scherm.

E-mail

Wij streven er naar om binnen 24uur te reageren. info@peertjeprojecten.nl