ledstrips in je tuin huis of keukenledstrip

Ledstrips

Misschien wel één van mijn favorieten! Ze zijn flexibel , stralen prachtig licht uit en kunnen in meerdere tinten wit of kleur licht geven! 

Waar toe te passen?  Ik zal bijna zeggen waar niet. Een ledstrip is heel dun en inkortbaar. Voor de warmteafvoer monteren we ledstrips op een aluminium profiel. Ook deze maken wij op maat. We plaatsen ledstrips tussen muren, onder keukenkastjes, in vlonders, in traptreden, langs wanden in plafonds, lichten muren er mee uit, verwerken ze in lichtletters, achter gordijnen de mogelijkheden zijn eindeloos. Door ledstrips toe te passen heb je een op maat gemaakt product wat jou ruimte extra special en uniek maakt.

Lichtkleur? Ledstrips zijn er in koude en warmte tinten wit. Je kan kiezen voor een bepaalde kleur tint of je gaat voor ze allemaal. Door de aansturing kunt u altijd bepalen welke lichtkleur u op welk moment wilt. Zo kunt u er ook voor kiezen om de ledstrip te dimmen of alleen aan en uit te zetten.  Vind u een kleur effect mooi! Kies dan voor een bepaalde kleur of ga voor voor rgbw (w) De term RGBWW staat dan ook voor RGB (kleuren)  WW (warm wit ). Je kan nu alle kleuren generen, maar ook een warmwitte kleur.

 Meer informatie? we helpen u graag.