078 761 06 30 - info@peertjeprojecten.nl

Lichtadvies


Een lichtadvies is pas een plaatje als het van het ontwerp tot de uitvoering volledig is uitgedacht. Daarom zorgt Peertje Projecten er voor dat niet alleen het ontwerp perfect past bij uw wensen, maar zorgen wij met ons professionele installatie team er voor dat uw elektra en verlichting vakkundig wordt geinstalleerd.De intake

We beginnen elk ontwerp met het in kaart brengen van uw wensen. Dit doen wij via een kennismaking gesprek. Hierin vragen wij u plattegronden & sfeerbeelden toe te sturen en stellen wij gerichte vragen om uw wensen vast te leggen.

Het ontwerp

Vervolgens gaan wij voor u aan de slag. We maken een maatwerk advies passend bij uw wensen. Daarbij letten wij op lichtopbrengtst, vormgeving, eventuele normeringen en aansturing.

Uitwerking

Zodra het eerste ontwerp af is plannen wij een contact moment in. Hierin lichten wij ons plan toe en kunnen we het ontwerp nog bijschaven naar uw wensen. Als alles naar wens is ontvangt u van ons het definitieve lichtplan dit bestaat uit een bovenaanzicht met sfeerbeelden & een bijpassende offerte.


Kosten:

Het ontwerpen van een lichtplan kan bij ons al vanaf €249,-