domotica thuis woning

Meest gestelde vragen over domotica

Het is een geïntegreerd systeem dat alle elektrische toestellen in de woning bedient en beheert met als doel een verhoging van het comfort, de communicatie, de veiligheid en het energiegebruik. Domotica automatiseert uw woning.

Bij een traditionele schakeling bedient u maar één lichtpunt. Je kan nooit de functie van deze schakelaar wijzigen, tenzij je gaat breken. (hoge kosten)  Bij domotica kan je bijvoorbeeld een schakelaar voorzien met verschillende toetsen. Elke toets heeft een eigen functie. Naast uw bed heb je bijvoorbeeld een paniektoets (die alle verlichting inschakelt), een alles-uit toets (die alle verlichting uitschakelt en zorgt dat alle rolluiken neergelaten zijn). Ook kan je draadloze schakelaars plaatsen welke werken op batterijen of kinetische zijn. Met de bedieningsknoppen op uw schakelaar kunt u verschillende scenes uitvoeren. 

Mensen hebben steeds meer spullen van waarde in huis en dingen die hen dierbaar zijn. Daarom wordt een veilig huis steeds belangrijker.
Daarnaast is het prettig dat er meer gemak in huis komt, zoals thuiskomen in warm huis met lichten die aan zijn. Dit is comfort die steeds meer te zien is in huizen.

Uiteraard hangt het af wat u precies wilt, maar een slimme dimmer is niet duurder dan een traditionele dimmer. Je verlichting bedienen vanaf je telefoon/ tablet kan al voor een paar tientjes. Wanneer u uw huis wilt automatiseren (bediening: verlichting, uw verwarming, uw audiosysteem, uw alarmsysteem, uw rolluiken, rookmelders of gordijnen)  bent u uiteraard meer kwijt, maar dit hoeft tegenwoordig niet meer voor de hoofdprijs.

Vraag vrijblijvend een offerte aan. 

Buiten dat wij de installatie voor u verrichten zijn de domotica programma’s zeer gebruiksvriendelijk. Wij lopen stapgewijs met u door het systeem heen en wij zijn altijd te bereiken voor vragen. Met onze domotica service kunnen wij ook onbeperkt uw instellingen naar uw wensen veranderen

Uiteraard! Eenmalig koopt u het basisstation dit is tevens het meest kostbare aankoop. De losse componenten om uw apparaten slim te maken schaft u los aan. Hierdoor is het mogelijk om alleen uw woonkamer slim te maken. 

Peertje projecten is merk onafhankelijk. Tijdens ons kennismakingsgesprek vragen wij wat uw behoeftes en wensen zijn. Uiteraard vertellen wij het verschil van verschillende domotica merken. Na ons gesprek bieden wij u vrijblijvend een offerte aan met het domotica systeem welke het best bij u past.

Contact

Afspraak maken?

Wij horen graag wanneer het voor u schikt. Weekenden en avonden zijn mogelijk!

Bezoek ons op social media

Onder de naam Peertje projecten treft u ons op: Youtube, Facebook, Instagram en Pinterest. 

Bel, sms of Whatsapp ons

Wij zijn te bereiken zijn van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 17:00 op 078-7610630. Buiten onze reguliere openingstijden kunt u ons bellen, sms’en of whatsappen op 06-40737596.

E-mail

Gegarandeerd binnen 24u een reactie. info@peertjeprojecten.nl

Our services

Lichtplan

De basis van al wat schijnt. Laat ons een ultiem ontwerp maken voor uw sitautie. Wat een lichtplan echt uniek maakt zijn de bijzondere elementen. Verwerk led verlichting achter een koof of voorzetwand en de complete ruimte komt tot leven.

TCO

Behalve de prijs om het product aan te schaffen omvat het alle kosten van de totale levensduur. Het is een manier om de kosten van producten te bepalen en te vergelijken met uw huidige verlichting.

Domotica

Maak uw ruimte(s) slim. Met Domotica kies je voor gemak, veiligheid en besparing.

Uitstekende service

Van contact met derde partijen voor een perfecte afstemming tot installaties buiten werktijden om uw onderneming niet tot last te zijn.

Scherpe prijzen

Bij ons betaald u precies het geen wat we hebben afgesproken. Bij peertje projecten betaalt u nooit teveel!

Garantie

Wij bieden alleen producten aan met een hoge garantietermijn. Zo kunnen wij achter onze producten staan en goede garanties geven.