Wie zijn wij

Midden 2017 zijn wij Peertje Projecten gestart. Wij weten wat je allemaal met licht kunt doen en dit willen wij met iedereen delen! Of u nu een zakelijke of een particulieren klant bent elke project behandelen wij met dezelfde enthousiasme. 

Werkwijze

Intake gesprek

Tijdens een intakegesprek luisteren we aandachtig naar uw verlichtingswensen. We stellen gerichte vragen en bekijken de mogelijkheden van de locatie. Dit doen we geheel vrijblijvend.Lichtplan

De creatieve raderen draaien en we beginnen met het creëren van een passend lichtconcept waarbij er rekening wordt gehouden met uw wensen en budget. Dit presenteren we door middel van een moodboard of 3d-visualisaties.

 

Lichtprogrammering

Zorgt er voor dat uw verlichting optimaal op elkaar is afgestemd en geeft de mogelijkheid om uw verlichting aan te passen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een evenement met kleurthema en of een etalage die reageert op langslopende klanten. 

 

Installatie

Na dit creatieve proces en natuurlijk uw goedkeuring is het tijd voor actie. We verzorgen de installatie volledig en houden u altijd op de hoogte van de vorderingen. We begrijpen dat uw bedrijf niet stil kan staan en passen daarom in overleg ons schema aan zodat er zo min mogelijk hinder ontstaat.

Oplevering

Ondanks dat het team van Peertje afscheid zal moeten nemen van uw prachtige locatie is het goede nieuws dat vanaf dit moment het genieten van uw ideale lichtsfeer begint. We zijn altijd bereikbaar voor eventuele aanpassingen of vragen. Verder bieden we service contracten aan om uw verlichting in optimale staat te behouden.

Service 

Ongeveer een maand na de installatie plannen wij een afspraak met u in. U bent gewend aan u verlichting en kan eventuele opmerkingen aan ons kwijt. Wellicht wilt u nog een aantal licht standen geprogrammeerd hebben of heeft u toch liever een dimmer op uw verlichting. Alles is bespreekbaar.