Verlichting in en om uw woning

Alles bij één bedrijf

Peertje projecten is de schakel tussen uw woning en het gewenste eindresultaat tijdens uw verbouwing. Wij geven advies en installeren alles op het gebied van verlichting elektra en domotica. Wij denken mee met een creatief lichtplan, maar regelen ook de elektra voorzieningen en installatie van de armaturen. Daarbij ontvangt u uw persoonlijke domotica ontwerp.  Zo is uw verlichting en domotica perfect op elkaar afgestemd. Zo geniet u van ene perfet eindresultaat.

Wat bieden wij

  • Een lichtplan afgestemd op uw wensen.
  • Een domotica advies zoals automatische gordijnen of slimme verlichting en sensoren.
  • Een elektra plan waarbij wij alle elektra op de juiste locatie vakkundig aanbrengen.
  • Verlichting in en om uw woning
  • Elektravoorzieningen
  • Installatie en programmering

Een perfect lichtplan

Wij helpen u graag met een uitgedacht lichtplan voor uw woning en of tuin. Tijdens een kennismakings gesprek bespreken we uw wensen en behandelen we de indeling van uw woning. 

Als wij tot een ontwerp mogen overgaan kunt u van ons een uniek lichtplan met bijpassend moodboard verwachten. Verder vertellen wij u over de nieuwste techieken in verlichting en domotica oplossingen.  Indien gewenst kunnen wij ook een bijpassende offerte voor u maken om uw gewenste verlichting en domotica te leveren en installeren.

Keuken verlichting

Het verbouwen van uw keuken is een flinke klus. Wij helpen u graag met een doordacht lichtplan en installeren de nodige elektra voor uw verlichting en voor uw keuken volgens het leidingsschema van uw keukenleverancier. Zo bent u in één klap klaar voor uw nieuwe keuken.

Badkamer verlichting

De juiste verlichting in uw badkamers is belangrijk vanwege de meervoudige functie van deze ruimte. Van helder licht voor bij het scheren of opmaken tot sfeerverlichting bij een ontstpannend bad. Ook kan uw verlichting veel te voorduren krijgen door de condens ontwikkeling in deze vochtige ruimte. Een goed lichtadvies is dus erg belangrijk. Peertje helpt u hierbij graag, ook bij het aanleggen van elektra voor bijvoorbeeld elektrische apparaten zoals een radiator of een stopcontact voor uw tandenborstel. 

Tuinverlichting

Het verlichten van uw tuin zorgt voor meer veiligheid en geeft een ruimer gevoel aan uw leefruimte omdat u uw tuin betrekt bij uw woning. Peertje maakt met plezier een uniek tuinontwerp voor u en legt uw tuininstallatie vakkundig aan.

Ledstrips

Een ledstrip is op maat te maken en kan daardoor op veel plekken toegepast worden. In een kast, achter de tv, boven het bad, in de keuken, als vloerstrip in huis of zelfs in de tuin. Het is belangrijk dat ledstrip verwerkt wordt in een aluminium profiel voor de koeling en de bescherming van de led.

Staande lampen

De staande lamp een echte blikvanger. U kunt het toepassen in uw woonkamer als leeslamp, als omgevingsverlichting in uw tuin of als statement in uw slaapkamer. De staande lamp kan zowel direct als indirect licht uitstralen en kan hierdoor dienen als functioneel licht om bijvoorbeeld de krant te lezen maar ook als sfeermaker met indirect licht.

Spots

Spots zijn er in inbouw en opbouw varianten. De inbouw spots zien we vaak terug in bijvoorbeeld een verlaagt plafond. De opbouw spots worden vaak toegepast bij betonen plafonds of met beperkte inbouw hoogtes. Ook zijn er speciale waterdichte spots die gemaakt zijn voor in de badkamer of andere natte ruimtes.

Afspraak maken?

Wij horen graag wanneer het voor u schikt. Weekenden en avonden zijn mogelijk! 

Bezoek ons op social media

Onder de naam Peertje projecten treft u ons op: Youtube, Facebook, Instagram en Pinterest

Contact

Wij zijn te bereiken van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 19:00 op 078-7610630. Buiten onze reguliere openingstijden kunt u ons mailen of gebruik onze chatfunctie rechts onder in uw scherm.

E-mail

Wij streven er naar om binnen 24uur te reageren. info@peertjeprojecten.nl