Tuin verlichting

Maak uw tuin uniek en betrek hem bij de woning door het toepassen van de juiste verlichting en het belichten van de eyecatchers in uw tuin. Met een speciale spots benadrukken we bijvoorbeeld verschillende bomen in uw tuin en komen de groentinten tot leven! Maak uw tuin compleet met omgevingsverlichting voor een veilig gevoel. 

 

Keukenverlichting

In de keuken komt het hele gezin samen. Van het lezen van een kookboek tot het bereiden van een 3 gangen menu, er gebeurd van alles. Wat u nodig heeft is functionele verlichting om fijn te kunnen werken, maar die ook zacht kan dimmen voor een gezellige sfeer. Daarom biedt Peertje dimbare ledverlichting aan die wij speciaal voor uw keuken op maat maken. De verlichting geeft egaal licht over uw gehele werkblad.

Badkamer verlichting

In de badkamer kan licht helpen te ontspannen. Denk bijvoorbeeld aan vochtbestendige ledstrips die indirect licht geven en zelfs in iedere gewenste kleur te zetten zijn. Met led spots creëert u algemeen licht waardoor u ook uw favoriete boek in bad kunt lezen. Het is belangrijk om de juiste verlichting toe te passen in de badkamer vanwege de hoge luchtvochtigheid. Wij adviseren u graag.

 

Meer inspiratie?