078 761 06 30

info@peertjeprojecten.nl

Ons werk is onze grootste passie.

Hieronder ziet u een aantal van onze projecten

Particuliere woning

Amsterdam - west

Op een fantastische locatie in Amsterdam hebben we een grote bijdrage mogen leveren aan dit luxe woonhuis.

Zo hebben we de verlichting, elektra, domotica, netwerk, audio en tv’s geadviseerd en gemonteerd.

Door middel van het luxe domotica systeem kunnen de bewoners o.a. de gordijnen, blinds, verlichting, het klimaat, verwarming, audio, airco en haarden schakelen. Dit gaat automatisch, op tijden, simulatie, beweging, met schakelaars en tablets aan de muur.

Woonwinkel

Decorette Maassluis

In deze prachtige woonwinkel zie je alles wat je in huis wilt hebben. Buiten dat we zorg hebben mogen dragen voor alle elektra en data voorzieningen. Hebben we de gehele winkel mogen automatiseren d.m.v. een domotica systeem. In deze winkel is niks te gek.

Over elk detail is nagedacht zo hebben we een looproute bepaald waarbij je natuurlijk door een bewegend gordijn gestuurd wordt door de woonwinkel. Met het bepalen van de verlichting hebben we gekozen voor dimbare spots met een hoge kleurechtheid welke de producten egaal uitlicht. Door de bediening van de verlichting hebben we met de klant de elementen van de woonwinkel besproken, zo kan elke lichtgroep apart aangesturd en gedimt worden en pas je de verlichting aan op de producten en of sfeer in een bepaalde ruimte.

Particuliere woning

Hendrik Ido Ambacht

In deze prachtig samengestelde (nieuwbouw) woning hebben wij het licht en de domotica plan mogen maken en uitvoeren. Indirect en direct licht perfect op elkaar afgestemd. Wand verlichting, verlichting in nissen en opvallende hanglampen. Zelfs de rookmelders zijn gekoppeld met het domotica systeem. Bij een verandering ontvang je een notificatie waar er rookontwikkeling of grote temperatuursverandering zijn.

Kantoor

Hardinxveld-Giessendam

In samenwerking met De Giessen Optimaal Kantoor hebben we de verlichting mogen leveren en installeren. Verschillende armaturen in dezelfde stijl met de juiste lichtbronnen. De armaturen zijn mooi verwerkt in de op maat gemaakte meubels en versterken de krachtige uitstraling van het bedrijf.

Delfland

Voormalig Deltlandsche openbare school (1914) omgetoverd in een moderne woonvilla met “klassieke tonen”.

De elektra installatie voldeed niet meer aan de eisen van nu. We hebben een (licht, elektra en domotica) plan bedacht wat het design bekrachtig. Zo wordt het pand in ere hersteld, voldoet het aan de normen en beschikt het over een luxe domotica systeem.

Particuliere woning

Zwijndrecht

Elk jaar rond de herfst wanneer het later licht wordt en vroeger donker, stoorde de klant zich aan hun woning. Gezamenlijk hebben we hier een mooie moderne, op maat gemaakte oplossing voor bedacht. D.m.v. een lichtrail kunnen we accenten uitlichten en creëren we algemeen licht. Met een slimme schakelaars dimmen en bedienen we het geheel.

Retail

Jewel trend

Een prachtige grote juwelier in Ridderkerk met een professioneel atelier welke al ruim 25 jaar bestaat. Wij mochten mee werken aan een restyling. Het gehele licht en domotica plan hebben we mogen ontwerpenen uitvoeren. Bij de verlichting hebben we o.a. gekeken naar de kleur echtheid welke de sieraden mooi belicht, maar ook de juiste kleuren toont. Bij de domotica hebben we vooral besproken en bekeken waar we kunnen bijdragen aan een steeds veranderde en groeiende retail omgeving. Door vooraf bepaalde licht scènes te programmeren kan er gemakkelijk automatisch, handmatig en/of op tijden de licht kleur en/of intensiteit aangepast worden. Zo is Jewel Trend juwelier toekomst proef en kunnen ze zonder grote veranderingen verder doorgroeien.

Particuliere woning

Alphen aan den rijn


De bewoners hebben ervoor gekozen om de gehele woning te verbouwen. Omdat er geen verlaagd plafond is hebben we creatief moeten nadenken over het licht plan. Zo hebben we o.a. gekozen voor een op maat gemaakte licht rail en led strips.

De gehele woning hebben we toekomst proef gemaakt met een geautomatiseerd slim domotica systeem. Zo zijn er elektrische gordijnen, slimme verlichting met o.a. thuis simulatie, audiosysteem, rookmelders en luxe bediening.

De gehele woning wordt bediend d.m.v. bewegingssensor, een schakelaar aan de muur op tijden en voor een goed overzicht hebben we in het midden van de woning een iPad aan de wand geplaatst.

Retail

We love deco

Zowel in het oude als het nieuwe pand hebben wij de verlichting mogen verzorgen. In het nieuwe pand hebben wij gekozen voor industriële led lijn verlichting. Ten opzichten van TL lijn verlichting levert het tot wel 80% extra energie besparing op
De egale licht lijnen hebben een hoge licht output en zijn snel te installeren met eventuele slimme schakelingen(bediening) en/of noodverlichting.

Particuliere woning

Den Haag

Renovatie van een geweldig woonhuis gelegen in Den Haag. We hebben een licht en domotica ontwerp gemaakt en zijn volledig verantwoordelijk voor de realisatie. Samen met de bewoonster hebben we d.m.v. verlichting de authentieke stijl van de woning extra benadrukt. De gehele woning is uitgerust met een domotica systeem welke o.a. de verlichting, gordijnen en de audio bediend

Particulier

Rotterdam

Een karakteristieke Luxe en ruime appartement in Rotterdam hebben we voorzien van een licht, domotica en elektra.

In het ontwerp is er gekozen voor design armaturen zoals een lichtsculptuur van Bram van Egmond gecombineerd met een moderne en strakke modular rail met minimalistische spotjes. In het gehele appartement zijn een aantal opvallende eyecatchers toegepast met daar om heen rustig algemeen licht.

Om het geheel te bedienen is er gekozen voor een domotica systeem. Middels het
systeem bedienen de bewoners onder andere het audiosysteem en de verlichting. Dit gebeurt automatisch, op tijden, met scènes, knoppen aan de muur, smartphone of met de tablet welke gecentreerd hangt in de woning.

Kantoor

Sliedrecht

In samenwerking met De Giessen Optimaal Kantoor hebben we de verlichting mogen leveren en installeren. Verschillende armaturen in dezelfde stijl met de juiste lichtbronnen. De armaturen zijn mooi verwerkt in de op maat gemaakte meubels en versterken de krachtige uitstraling van het bedrijf.

Particulier

Schevingen

Twee gekoppelde riante appartementen met een fantastisch uitzicht over Scheveningen.

We hebben hier het verlichting en aansturing’s plan mogen maken met luxe voorzieningen zoals design schakelmateriaal, wand tablet, handgemaakte verlichtingsarmaturen, op maat gemaakte led strips en audio.

Vervolgens hebben we in 2019 het geheel mogen installeren en implementeren.

Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe villa van de bewoners waarbij alles nog meer high-end wordt.

Particulier 

 Giessenburg

Een moderne woning met een fantastisch vrij uitzicht. De bewoners hebben de gehele woning gerenoveerd. Na het elektra, verlichting, netwerk en beveiligingsadvies.

Zijn we begonnen met het sleuf-werk. We hebben o.a. alle stopcontacten op mooie hoogtes gebracht. De meterkast is vernieuwd en voldoet aan de huidige eisen en wensen zoals elektrische koken, laden en zonnepanelen.

De unieke sfeer armaturen en de op maat gemaakte led strips zijn verwerkt in meubels en creëren een sfeervolle en luxe uitstraling. Met de domotica is alles koppelbaar en in scènes te bedienen. Dit kan door schakelaars aan de muur, op tijden, beweging of door een tablet en of smartphone. Met acces points in de gehele woning is er een groot bereik en stabiel WIFI netwerk.