Tuinverlichting

Betrek uw tuin bij uw woning en geniet ook in de avond van uw tuin. Goede buitenverlichting is belangrijk voor sfeer en veiligheid in uw tuin.  Zo kan de gehele avond uw verlichting mooi aan staan, maar wanneer u gaat slapen blijft alleen de verlichting welke overzicht en loopverlichting creëert aan. Zo denkt Peertje projecten mee met het ontwerp, installatie en bediening. Meer informatie? neem vrijblijvend contact met ons op. 

 

Uitlichten van bomen en planten

Uitlichten van uw woning

Veiligheid en functionaliteit

Klanten:

Wij gaan voor 100% tevredenheid. D.m.v. 3D tekeningen kunnen wij u vooraf goed laten zien wat het eindresultaat gaat zijn. Neem contact op met Peertje Projecten dan kiest u voor een uniek ontwerp. 

Tuinverlichting

Hendrik Ido Ambacht

'We zijn nog steeds ontzettend tevreden met onze tuinverlichting. Elke avond geniet ik weer van de tuin als de verlichting aan gaat,''

Hendrik Ido Ambacht

" We hebben best veel obstakels in de tuin. Door de tuinverlichting zien we nu precies waar we lopen. Ook de sfeer vind ik geweldig, we zijn er super blij mee!”

Gevelverlichting

Zwijndrecht

"De wandlampen benadrukt de woning, we zijn zelf heel tevreden, maar ook van buitenaf horen we veel positieve reacties op onze verlichting”

Portfolio

Een klein overzicht van onze projecten

Contact

Afspraak maken?

Wij horen graag wanneer het voor u schikt. Weekenden en avonden zijn mogelijk!

Bezoek ons op social media

Onder de naam Peertje projecten treft u ons op: Youtube, Facebook, Instagram en Pinterest

Contact

Wij zijn te bereiken van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 19:00 op 078-7610630. Buiten onze reguliere openingstijden kunt u ons mailen of gebruik onze chatfunctie rechts onder in uw scherm.

E-mail

Gegarandeerd binnen 24u een reactie. info@peertjeprojecten.nl