Tuinverlichting

Online advies

Aan de hand van uw ingestuurde foto’s/plattegrond en uw bijhorende wensen adviseren wij in de juiste lichtoplossingen. Wij presenteren ons advies in een moodboard met een bijpassende offerte.

Peertje bij u

Aan de hand van een locatie bezoek brengen wij de situatie en uw wensen in kaart. Daarna zullen wij een vrijblijvend advies uitbrengen. Wij presenteren ons advies in een moodboard met een bijpassende offerte.

3D licht visualisatie

Peertje Projecten bied een unieke dienst aan middels 3d visualisatie. Wij tekenen uw ruimte in een 3d omgeving waarbij u kunt zien wat het licht uit ons lichtadvies zal gaan doen. Meer over 3D licht visualisatie? klik hier.

Dit is hoe Peertje Projecten uw tuin uniek maakt

Tijdens dit gesprek brengen wij uw wensen in kaart. We bespreken belangrijke factoren en leggen uit waaruit een prettig verlichte tuin is opgebouwd. Vervolgens bepalen we aan de hand van voorbeelden uw stijl.

Een Lichtplan bestaat uit een bovenaanzicht van uw tuin waarop wordt aangegeven op welke locaties de verlichting geadviseerd wordt om uw tuin optimaal te belichten.

Ons lichtadvies met de daarbij horende armaturen presenteren wij middels een moodboard. Tevens voegen wij een passende offerte toe zodat u een compleet beeld heeft van de kosten. 

In een 3D lichtrender is uw tuin volledig ingetekend in een 3d omgeving. Daarbij voegen wij ons lichtadvies waardoor er een realistisch beeld ontstaat van hoe uw tuin er uit zal gaan zien.

installatie advies verlichting hendrik ido ambacht zwijndrecht

Wanneer u overtuigt bent van het lichtontwerp bieden wij ook onze eigen installatie service aan. Wij verzorgen de complete installatie en creëren precies het project zoals het bedacht en getoond is.  

Een Kabelplan laat zien waar de grondkabels zich bevinden in uw tuin. Dit voorkomt vervelende storingen zoals kabelbreuk en maakt het inzichtelijk waar er wel en niet gegraven kan worden.

Door onze kennis in lichtsturing kunnen wij u adviseren in een systeem dat perfect past bij uw wensen. Van een licht/donker sensor tot een draadloos domotica systeem dat nabootst of u thuis bent wij adviseren u graag.

Wij bieden veel extra diensten aan. Door onze ervaring uit het theater hebben wij veel kennis van Licht stellen, Ook kunnen wij het onderhoud van uw verlichting verzorgen en het oplossen van storingen.