Zakelijk

Kantoren

Kantoorverlichting is een belangrijk onderdeel van uw kantoor. Naast de gevolgen van onvoldoende licht wil je elke dag je werknemers motiveren, daarom is het naast de uitstraling van het kantoor erg belangrijk dat de werkplekken goed verlicht zijn. Peertje projecten maakt voor u een lichtberekening. 

Horeca

Bij horeca draait alles om de beleving van de klant. Daarom is het belangrijk dat de verlichting in uw onderneming hieraan bijdraagt. De functie van de verlichting is ook niet onbelangrijk, van het lezen van een menu kaart tot de weg vinden naar het toilet. Het is de kunst om een intieme sfeer te creëren en toch functioneel licht te behouden.

Retail

Verlichting kan op bijzondere wijze helpen bij uw onderneming. Zo begint het al bij het langslopen van uw winkel. Een potentiële klant zal uw winkel binnen enkele seconden beoordelen en de beslissing maken om naar binnen te stappen of niet. Tijdens deze afweging kan de juiste verlichting een belangrijke rol spelen.

Bedrijfshallen

Robuuste slagvaste armaturen met een hoge lichtopbrengst vormen een sterke basis voor uw bedrijfshal. Hierdoor ontstaat er een werkomgeving met hoge productiviteit.

Tandheelkunde

In de badkamer kan licht helpen te ontspannen. Denk bijvoorbeeld aan vochtbestendige ledstrips die indirect licht geven en zelfs in iedere gewenste kleur te zetten zijn. Met led spots creëert u algemeen licht waardoor u ook uw favoriete boek in bad kunt lezen. Het is belangrijk om de juiste verlichting toe te passen in de badkamer vanwege de hoge luchtvochtigheid. Wij adviseren u graag.